15 Ocak 2011 Cumartesi

DENİZ' İMİZDE DÖKÜNTÜ VAR....

Ve gecenin yıldızı DENİZ.Merak etmeyin ben değilim adaşım küçük DENİZ.Bugün yine bebekler buluşması vardı.Zeynebime gittik hep beraber ,ama artık büyüyor bebeklerimiz.emekleyenler,tay tay yürüyenler,her yerde ek gıdaya geçen bebeklerimiz herkes ayrı bir köşede yemek yiyor.Bu akşam erkeğimizde bizimleydi ,kocaman olmuş görmeyeli bütün kızlarımıza  bir kez yanaştı ama henüz karar vermedi.:)Zaten babalarımızda kız babası olduğu için bu durumdan pek muzdarip aslında:)Denizcim bütün gece ağladı.Vücudunda kırmızı kabarıklıklar var Deniz zaman zaman bu şekilde döküntüler yaşıyor ve sanırız çok kaşınıyor o yüzdende çok ağlıyor daha 6 aylık olduğu için doktor kesin teşhis koyamadı süt alerjisi olabilir dedi.Bu konuda deneyimleri olan arkadaşlar destek olur fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.Kuzumuzu bu dertten kurtarmamız lazım yoksa annemiz turksattan çıkıp hotbırd e bağlıycak:)babamızda sürekli hasta olucak..Fikirlerinizi bekliyoruz.

2 yorum:

  1. Gönülden selamlar..

    bebekler bulusmasina bizde hep seve seve katildik.. katilmayada devam ediyoruz ama tabii dogal olarak artik biz anneler eski keyfimizi süremiyoruz :) hatirliyorumda, ilk zamanlar umut sadece uyurdu.. sonra sonra öyle yatarlar birbirlerine bakarlardi, sonra gülücükler basladi, sonra yavas yavas ek gidalar, heryer mama kavanozlari:) sonra oyuncaklar cogalmaya basladi.. emeklemek derkende simdi fildir fildir kosturuyorlar hatta arada oyuncak paylasamayip tartisiyorlar :)) cok ciciler :)

    deniz bebege cok cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. biz sükürler olsunki öyle bir sorun yasamadik ama bilgilerime göre, evet yazdiklarin süt alerjisine yönelik.. huzursuzlzk, geceleri aglama uyuyamama, vücutta cikan alerjik kabarmalar.. ve yani sira tabii kilo kaybi, kusma, kolik, isal, gas, kabizlik,nefes darligi gibi sikayetlerde gösterebilir.
    eger gercekten alerji söz konusuysa o zaman tek cözüm keci sütü! koyun sütü ve diyer süt ürünleride kesinlikle yasak.. gecmis olsun tekrardan, umarim ciddi bir sorun cikmaz, yavrucuk eski sagligina hemencik kavusur..

    sicacik sevgi ve selamlarimla... umut&hasret :)

    YanıtlaSil
  2. Hasretcim çok teşekkürler.bizimde buluşmalar tıpkı öyle geçiyor şuan, sanırım seneyede bizim kavgalar başlar:)DEniz bebekte bildiğim kadarı ile sadece döküntü şikayeti var bende kızım için keçi sütü kullanıyorum alerjisi yok Ela nın ama doktorumuz inek sütüne karşı olduğu için keçi sütüne başladık.tavsiyelerin için teşekkürler.

    YanıtlaSil